free web hit counter


Co znamená pojem obchodní firma?

V článku níže se dočtete o tom, co se hodí pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete zde mimo jiné i mnoho zajímavých tipů, které vám zodpoví například tyto otázky:

  • Co znamená pojem obchodní firma?
  • Jak se liší sídlo podnikání a provozovna?
  • Nové s.r.o. nebo již fungující firma?

Co znamená pojem obchodní firma?

V prvním článku s názvem “Co znamená pojem obchodní firma?” se dočtete, že obchodní firma je jméno, pod kterým je podnikatel zapsán do obchodního rejstříku. Protože se všechny obchodní společnosti zapisují do obchodního rejstříku, musí mít obchodní firmu.  Více dalších informací se již dozvíte v uvedeném článku.

Jak se liší sídlo podnikání a provozovna?

Druhý článek rozebírá téma “Jak se liší sídlo podnikání a provozovna?”, kde se dozvíte, že podmínkou pro založení firem jako je s. r. o., a. s. nebo k. s. je zřízení sídla společnosti. Jedná se o adresu, kde podnikatel jakožto právnická osoba se svou firmou sídlí. Zde se otevírá i možnost zřízení virtuálního sídla. Virtuální sídlo přináší velké výhody. Recepce na adrese sídla firmy klienta obratem informuje o návštěvě zákazníka, příchozí korespondenci a všech zásilkách. Na jedno kliknutí si klient může objednat naskenování či okamžité přeposlání korespondence. Recepční je k dispozici na telefonu, emailu, SMS nebo WhatsApp. Díky virtuální kanceláři také klient získá prestiž, protože lokace sídla je na které je kancelář umístěna. Více si přečtěte v článku.

Nové s.r.o. nebo již fungující firma?

Poslední článek rozebírá téma “Nové s.r.o. nebo již fungující firma?”, kde se dozvíte, že máte-li spoustu volného času, můžete se pustit do studování zákonů ohledně založení firmy sami. Přesto hrozí nemalé riziko, že napoprvé nesplníte všechny požadavky ze strany státních orgánů a založení firmy se kvůli tomu zdrží. Proto se vyplatí přenechat veškeré úkony na profesionálech. Více si přečtěte v článku.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation