free web hit counter


Typy zakládaných společností

Článek níže přináší informace a praktické tipy pro podnikatele. Najdete zde mnoho zajímavých podnětů a nápadů týkajících se zakládání nových firem. Například témata z těchto oblastí:

  • Typy zakládaných společností
  • Kdo je to OSVČ?
  • Založení firmy

Typy zakládaných společností

V prvním článku s názvem “Typy zakládaných společností“ se dozvíte, že při zakládání firmy je nezbytné vybrat správný právní status, který bude odpovídat podnikatelovým potřebám a cílům. Ve zmíněném článku se podíváme na různé typy společností, které lze založit pro podnikání v České republice. Více informací o tom si již přečtěte v článku.

Kdo je to OSVČ?

V druhém článku s titulkem “Kdo je to OSVČ?” se dočtete, že osoba výdělečně činná je jednotlivec, který samostatně vykonává podnikatelskou nebo jinou výdělečnou činnost a vydělává si tak na živobytí. Tato osoba podniká samostatně a má kontrolu nad svým vlastním pracovním procesem. V tomto článku se podrobněji podíváme na to, co to znamená být osobou výdělečně činnou. Více informací čtěte v zmíněném článku.

Založení firmy

V posledním příspěvku s titulkem “Založení firmy” se dozvíte, že pokud chcete koupit firmu či založit s.r.o., profesionálové vám zajistí osobní konzultaci a svižnou realizaci. Založení firmy probíhá podle hesla „rychle nebo zdarma“. K nové firmě navíc získáte 15% slevu na pražské sídlo společnosti. Více informací čtěte na zmiňovaném webu.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation