free web hit counter


Nátěrové hmoty se zárukou kvality

DCH – Sincolor, a.s. je tradiční český výrobce a dodavatel kvalitních barev laků a stavební chemie. Díky svým dlouholetým zkušenostem Vám nabízí pouze kvalitní a prověřené nátěrové hmoty.

Nátěrové hmoty na sincolor.cz to je pro Vás záruka kvality a nízkých cen. Sincolor vám zaručí maximální kvalitu, prověřené zboží a hlavně kvalitní zákaznický servis. Nátěrové hmoty se rozdělují podle materiálu, na který chceme nátěrovou hmotu použít. Pokud si nejste jistí, které nátěrové hmoty jsou ty, které potřebuje, náš zaškolený tým Vám ochotně poradí.

Epoxidová pryskyřice je pryskyřice, která se vyrábí polykondenzací vícesytných fenolů s epoxidovou skupinou. Používá se hlavně díky své dobré přilnavosti a tvrdosti na výrobu lepidel a epoxidové laky.

Velmi kvalitní produktem je naše epoxidová barva na beton. Je ideální pro nátěry průmyslově namáhaných betonových podlah, nátěry garáží, dílen a jiných. DCH – Sincolor je tradiční výrobce a dodavatel barev, který Vám zaručí maximální kvality, prověřené zboží a hlavně kvalitní zákaznický servis.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation