free web hit counter


Gastro vybavení se zárukou kvality

Firma UNI market gastro je pro Vás tím nejlepším řešením, pokud přemýšlíte, že si nově zařídíte restauraci a chcete, abyste v ní měli pouze kvalitní gastro vybavení. Firma UNI market gastro se zabývá realizací velkokuchyňských projektů za velmi atraktivní ceny.

Součástí každé velkokuchyně je bezesporu konvektomat. Konvektomaty patří mezi univerzální velkokuchyňská gastro zařízení a používají se pro přípravu většiny pokrmů. Můžeme v nich připravit masa, přílohy a jiné pokrmy. Konvektomaty Vám ušetří mnoho času i práce.

Velmi kvalitní konvektomaty jsou od firmy LAINOX, která se orientuje na všechny skupiny zákazníků s cílem přinést za co nejnižší náklady vždy to nejlepší do vaší kuchyně.  Vybrat si můžete buď elektrické, nebo plynové konvektomaty.

Firma UNI market gastro, představuje spolehlivého partnera na trhu pro kvalitní gastro zařízení. UNI market Vám dodává pouze kvalitní a prověřené technologie a odborný servis. Pokud jste se rozhodli investovat do své restaurace, investujte pouze s UNI market.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation