free web hit counter


Komunikujte s vašimi zahraničními klienty bez obtíží

Naše firma Global Translations, která působí na trhu již před deset let, nabízí překlad do všech světových jazyků jako je angličtina, němčina, ruština, španělština, francouzština, italština, polština, maďarština, slovenština.

Samozřejmostí je pro nás zajišťování korektur textů rodilými mluvčími, předtiskových korektur a rovněž kontroly gramatické a stylistické, správnosti přeloženého textu a to především u dokumentů pro tisk.

Již od vzniku naší společnosti je pro nás důležité zajišťovat komplexní řešení v oblasti firemní dokumentace a komunikace. Ve spolupráci s naším DTP studiem provedeme i úplnou předtiskovou přípravu vašich dokumentů.

Nabízíme Vám například právní překlad v oblasti právních smluv, jako jsou nájemní smlouvy, nebo smlouvy o spolupráci. Dále pak právní překlady licenčních smluv, právní překlady zákonů ČR, právní překlady zákonů EU, právní překlady žalob pro soudní účely a mnoho dalších.

Naše firma se vždy snaží udělat práci pro Vás v co nejkratším možném termínu. Pokud chcete rychle komunikovat s vašimi zákazníky a oslovit je v naléhavé záležitosti firma globtran je tu pro vás, aby Vám také zajistila rychlý, přesný a stylisticky přesný překlad i vaší obchodní korespondence. Na stránkách globtran.cz naleznete kompletní nabídku a informace spojené s různými typy překladů.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation