free web hit counter


S.O.S. to je pomoc pro všechna Vaše okna

Firma S.O.S.okna je společnost, která se zabývá kvalitním servisem oken, montáží žaluzií a parapetů a dalšími službami, které potřebujete pro Vaše okna. Naše firma působí na trhu již několik let, a proto Vám nabízí pouze kvalitní prvotřídní služby. Takže pokud potřebujete opravit Vaše okna, nebo si chcete pořídit okna úplně nová, rozhodně neváhejte a kontaktujte nás.

S.O.S. okna Vám také nabízejí kvalitní servis, který je Vám k dispozici v pohotovostních případech 24 hodin denně. Mezi naše další služby, které by se Vám mohly hodit, patří montáž žaluzií, montáž parapetů, nebo opravy a servis dveří.

Co se týče parapetů, nabízíme montáž plastových, hliníkových a dřevěných parapetů, které jsou vhodné nejen pro rodinné domy, ale také do kancelářských komplexů a jiných obchodně-průmyslových objektů. Vnitřní i vnější parapety mají moderní a elegantní design. Jsou dodávány v několika barevných odstínech a dekorech.

Dalším naším prodávaným produktem jsou sítě proti hmyzu. Okenní sítě proti hmyzu se vyrábí z několika systémů přesně podle potřeb a výběru zákazníka, díky tomu si pak každý zákazník může vybrat to, co přesně potřebuje. Sítě proti hmyzu je možné si zvolit v široké škále barev a dekorů do všech typů oken a dveří. Se sítěmi proti hmyzu od firmy S.O.S.okna, Vám žádný nezvaný host už nezkazí příjemný, letní den.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation