free web hit counter


LED žárovky

Internetový obchod led-produkty se specializuje na různé využití LED technologie a prodej LED osvětlení, což je v dnešní době velmi moderní záležitost a život bez LED diod by si lidé již dnes nedovedli představit, byť si to neuvědomujeme. Osvětlení s LED diodami mají nízkou spotřebu energie, a několikanásobně tak snižují náklady na energii. LED diody se používají například i pro čelovky, cyklistické osvětlení, ruční svítilny či reflektory a jsou schopny užšího světelného paprsku.

Na rozdíl od klasických žárovek není časté vypínání a zapínání problém, zatímco klasickým žárovkám při častém spínání hrozilo shoření. LED žárovky jsou ihned plně výkonné a jejich uživatele tak neomezuje jistá časová prodleva jako u úsporných žárovek. Jsou rovněž odolné vůči okolním podmínkám, jako je chlad, teplo, vibrace či nárazy, a odpovídají evropským standardům. Rovněž neobsahují nebezpečnou rtuť. Led-produkty.cz nabízí několik variant LED žárovek podle výkonnosti.

LED pásky jsou dobře využitelné zejména v prostředích, které je obtížné osvětlit především kvůli velikosti jiného zdroje světla: vitríny, nábytek, kuchyňské linky či koupelny. Pásky jsou ohebné a samolepící, velmi dobře přilnou ke každému hladkému povrchu, mohou dobře držet rovněž na keramice či plastu. LED pásky bez samolepicí plochy jdou připevnit například silikonem či chemoprenem. Lze je využít také jako dekoraci, dobře se hodí například do interiéru auta, osvětlení schodiště nebo sportovních a zábavních zařízení. Dokáží navodit intimní a příjemnou atmosféru k odpočinku či relaxaci. V e-shopu led-produkty.cz je dělí především podle výkonnosti, která je udávána na metr, a rovněž k nim nabízí dálkové ovládání. Led-produkty.cz nabízí opravdu kvalitní osvětlení, které je vhodné naprosto pro každého.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation