free web hit counter
Soubor zubu tedy dentici vam v dobrem stavu pomuze zachovat zubar Praha

Soubor zubů, tedy dentici, vám v dobrém stavu pomůže zachovat zubař Praha

Lidský chrup je v podstatě soubor zubů, který se odborně nazývá dentice. To, že zuby slouží především k rozmělňování potravy, všichni dobře víme. Dospělý člověk má celkem 32 zubů, samozřejmě pokud má úplný chrup. Pokud mu však nějaký ten zoubek chybí, nezbývá nic jiného, než se obrátit na stomatologii Praha a poptat se po zubních implantátech Praha. Ono totiž nejde pouze o rozmělňování potravy, i když to je důležité především, ale také o dojem, jakým působíme na lidi kolem sebe. Zubní implantáty Praha vám dokáží vrátit zářivý úsměv.

Nepodceňujte dentální hygienu ani preventivní prohlídky

Než se vydáte do zubní ordinace Praha, mohlo by se vám hodit krátké použení. Tak prosím. Jednotlivé zuby se od sebe liší způsobem využití a nesou také různá jména. Tak například býložravci, kterým slouží stoličky především k rozmělňování rostlinné potravy, mají docela jiný chrup než masožravci. Ti potřebují špičáky k ulovení a zabití potravy. Člověk je všežravec. Jeho chrup vypadá takto: 1. řezák, 2. řezák, špičák, 1. třenový zub, 2. třenový zub, 1. stolička, 2. stolička, 3. stolička (tj. zub moudrosti). To máte 8 zubů vlevo v dolní čelisti, 8 zubů vpravo v dolní čelisti a nahoře je to stejné. Pokud máte tedy všechny zuby, včetně zubů moudrosti, měli byste jich mít opravdu 32. Aby vám vydržely co nejdéle. je důležité se o ně dobře starat nejen pravidelným čištěním, ale také pravidelnými návštěvami dentální hygieny Praha 2. Zanedbávat byste rozhodně neměli ani preventivní prohlídky u stomatologa v Praze, protože jedině tak můžete docílit toho, že vám vašich 32 zubů vydrží v dobrém stavu co nejdéle.

Vydejte se za zubařem z Prahy

Říká se, že bolest zubů patří mezi nejhorší bolesti. Abyste jí zažili ve svém životě co nejméně, myslete na to, že je zde pro vás stomatologie Praha 2, která se kromě klasického „vrtání“ věnuje také ortodoncii (rovnátka) a dalším zubní odvětvím. Jakmile tedy začnete pociťovat sebemenší problémy, objednejte se na ke stomatologovi Praha do zubní ordinace Praha, kde se vás ujme laskavý a vynikající zubař z Prahy.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation