free web hit counter


Dva zajímavé články o podnikání

Přečtěte si tento příspěvek přinášející odkazy na dva velmi zajímavé články. Například první téma se bude týkat toho “Jak si vybrat správnou virtuální kancelář?”. Druhý článek má název “Povinná výbava a pravidla pro bezpečnost práce zaměstnanců”. Pokud se chcete podívat co ve zkratce články obsahují, čtěte níže...

Jak si vybrat správnou virtuální kancelář?

První článek s nadpiskem “Jak si vybrat správnou virtuální kancelář?” rozebírá těchto pět oblastí z tématiky virtuální kanceláře:

  • Na jaké adrese má být vaše virtuální kancelář?
  • Jaká je cena za pronájem sídla?
  • Jaký komfort mi recepce zajistí?
  • Je možné si pronajmout zasedací místnost?
  • Jaké zkušenosti má provozovatel virtuálního sídla?

Povinná výbava a pravidla pro bezpečnost práce zaměstnanců

Druhý článek s názvem “Povinná výbava a pravidla pro bezpečnost práce zaměstnanců zmiňuje, že mnozí zaměstnavatelé a firmy si myslí, že dokumentaci k bezpečnosti práce, tedy k BOZP, nemusí mít. Často se domnívají, že povinnost mít zpracované směrnice BOZP a PO se týkají pouze velkých firem. V případě provozovny musí podnikatel zajistit, aby provozovna byla způsobilá pro provozování živnosti. Odpovědnost za způsobilost provozovny k provozování konkrétní živnosti podle zvláštních předpisů (stavebních, hygienických, požárních) je plně na podnikateli, nikoli na vlastníku nemovitosti.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation