free web hit counter


Jak rozvíjet osobní značku na internetu a mimo něj

V článku níže naleznete zajímavé informace hodící se pro zkušené i začínající podnikatele. Najdete v něm mnoho zajímavých podnětů. Například náměty, které zodpoví tyto oblasti:

  • Jak rozvíjet osobní značku na internetu a mimo něj
  • 5 efektivních způsobů, jak oživit své podnikání
  • V čem podnikat?

Více již najdete v příspěvku níže, kde budou i uvedené odkazy na vybrané články.

Jak rozvíjet osobní značku na internetu a mimo něj

V prvním článku se dočtete, že osobní značka je jedním z hlavních důvodů, proč se profesionálům na dnešním trhu daří získat nové projekty a zároveň vede k firemnímu rozvoji. Proto je důležité, aby podnikatelé přemýšleli o tom, jak o své osobní značce zvýšit povědomí na internetu i mimo něj. Více informací si již přečtěte v článku s názvem “Jak rozvíjet osobní značku na internetu a mimo něj”.

5 efektivních způsobů, jak oživit své podnikání

Druhý článek zmiňuje, že pokud se podnik ve svém podnikání potýká s poklesem příjmů nebo se prostě jen zastavil a neroste, může k tomu přispívat řada faktorů. Globální pandemie, nová konkurence, ztráta významného zákazníka, slabé vedení, fluktuace klíčových zaměstnanců nebo necílený marketing, to vše může mít negativní vliv na růst a udržitelnost malého podniku a být příčinou jeho útlumu. Vše se dočtete v článku s názvem “Pět způsobů, jak oživit své podnikání”.

V čem podnikat?

Polední tip je na rubriku, která přináší řadu nápadů a rad k rozhodování jak a v čem podnikat. Tuto rubriku s názvem v čem podnikat najdete zde.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Post Navigation